preloader

Dünyanın En İnce Minute Repeater Saati

15.03.2018
Dünyanın En İnce Minute Repeater Saati

Yazı Boyutu:

Bulgari’nin Diva Finissima modeli, dünyanın en ince “Minute Repeater” saati olmasıyla öne çıkıyor. Büyüleyici bir mücevher tarzına sahip Serpenti saatleri göz kamaştırssa bile; Bulgari komplike saatler konusundaki başarısıyla da göz doldurmayı başarıyor. Marka, yeni bir rekora imza atan Diva Finissima Minute Repeater modeli saatini duyurdu. Bu yılki Baselworld baskısında gösterilecek olan bu saat, elmas ve pembe altının cazibesini, Minute Repeater özelliğinin horolojik karmaşıklığıyla birleştiriyor. Üstelik Diva Finissima herhangi bir Minute Repeater saat değil, dünyanın en incesi!

Dünyanın En İnce Minute Repeater Saati

2018’in En Yeni Kadın Saatleri

3.12 mm kalınlığında elle boyanmış kalibresiyle Diva Finissima, Bulgari’nin saat ustalarından etkileyici bir başarı. Saatin dakika tekrarlayıcısı elmas ile dekore edilmiş bir sürgü kullanılarak etkinleştiriliyor. Diva Finissima Minute Repeater, nadir görülen bir saat örneği olmasıyla dikkatleri üzerinde topluyor. Çok kadınsı bir tasarıma sahip olan bu saat, aynı zamanda saat mekanizmalarının karmaşıklığını da efsanevi tasarımıyla harmanlıyor.

Dünyanın En İnce Minute Repeater Saati

Mücevher Koleksiyonerleri İçin En İyi 10 Yatırım Parça

Bu ultra ince 37 milimetrelik saat, 18 ayar pembe altın bir kasaya sahip ve kulpları pırlanta ile süslenmiş. Zamanı gösteren rakamlar ve hatta küçük saniyelerin her biri pırlantalarla ayarlanmış; ancak bunlar saatin belirleyici faktörleri değil. Esas hayranlık, altın tozu serpiştirmeden önce siyah Urusji vernikle cilalanan ve Japon tekniğini kullanarak hazırlanan kadrana duyuluyor. Saat üzerinde uygulanan bu yöntemin etkisi göz kamaştırıcı olmuş, özellikle bu kadar ince bir kadran için.

Dünyanın En İnce Minute Repeater Saati

Diva Finissima’nın siyah kadranı, siyah bir timsah kayışla tamamlanıyor. Bulgari bu saatten yalnızca 10 limitli üretim yaptı ve her birinin fiyatı 187.000 $ olarak belirlendi.

Özlem Güsar
Özlem Güsar Tüm Yazıları