preloader

En İyi Catering Firmaları: Maillard

12.12.2018
En İyi Catering Firmaları: Maillard

Yazı Boyutu:

Yaratıcı menüleriyle dikkat çeken Maillard’ın kurucuları Zeynep Düvenci ve Denizhan Dağdelen, markalarını ve catering hakkında bilinmesi gerekenleri OGGUSTO’ya anlattı.

Nasıl kuruldunuz?

Biz iki chef catering işini ayrı ayrı 10-15 senedir yapıyorduk. Sevgili olduktan sonra neden işlerimizi de birleştirmiyoruz dedik ve Maillard’ı kurduk.

Markanızın catering sektöründeki farkı nedir?

Diğerlerinden farklı olalım diye bir gayretimiz yok aslında. İşimizi çok seviyoruz, araştırmaktan ve keşfetmekten asla yorulmuyoruz, sürekli yeni yemekler ve tatlılar yapıp bunlara catering menülerimizde yer veriyoruz. Aslında bir nevi risk alıyoruz. Kafamızda oluşturduğumuz bir çizgi var ve bu çizgi alışılanın dışında.

En İyi Catering Firmaları: Maillard

Catering sektöründe yakın gelecekte ne gibi yenilikler ve trendler göreceğiz?

Catering sektörü sadece yiyecek ve içecek tedariği ve hizmetinden ibaret değil artık. Eğlence işin içine girmiş durumda. Eğlence derken sazlı sözlü eğlenceden bahsetmiyoruz. sunumlardaki farklılıklar, ufak hileler, müşteriye yapılan sürprizler ve kullanılan farklı ürünler ile sadece servis elemanlarının değil mutfak ekibinin de oyunun içine dahil olması ile daha interaktif etkinlikler gözlemlemeye başlayacağız.

En İyi Catering Firmaları: Maillard

{771576}

Menünüzün imza yemeği nedir?

Her yemeğimiz imzamızdır, çünkü her davet için yeni menü oluşturuyoruz. Biraz deli işi gibi gelebilir ancak gelişim ve kendini gerçekleştirebilmek için şart olduğunu düşünüyoruz. Bizim için de daha eğlenceli oluyor, monotonluktan çıkıyor. Ancak müşterilerimizin de favorisi olan, bizim de yapmaktan çok zevk aldığımız birkaç yemek sıralayalım;
1. Köz biber sos, çömlek yoğurdu ve yeşil yağ ile servis ettiğimiz dana kuyruk mantı. 2. Mürekkepli ekmek arasında levrek burger. 3. Damla sakızlı kereviz püresi, acı tatlı patlıcan ile servis ettiğimiz kuzu tandır. 4. Maillard Cupcake: görüntüsü cupcake’i andıran fakat içeriği ve tadı cupcake ile alakası olmayan glutensiz, çikolata ve mangolu bir tatlı.

Yemek hizmeti dışında masa kurma, yemek takımı, çiçek, süs vs gibi hizmetler veriyor musunuz?

Evet istenildiği sürece tüm bu hizmetleri veriyoruz.

En İyi Catering Firmaları: Maillard

Minimum kaç kişilik bir organizasyon olmalı?

2 kişiden 300 kişiye kadar hizmet veriyoruz

Sizce catering firması seçerken nelere dikkat edilmeli?

İşini profesyonel yapan ama amatör ruha sahip, yemeğe ve hizmet etmeye olan aşkını kaybetmemiş kişilerin içinde olduğu firmalarla çalışılmalı.

En İyi Catering Firmaları: Maillard

Etiketler

Başak Güsar
Başak Güsar Tüm Yazıları