preloader

İstanbul Açık Hava Sinemaları

01.06.2023
İstanbul Açık Hava Sinemaları

Yazı Boyutu:

Özellikle şehirdeki yaz akşamlarının vazgeçilmez etkinliklerinden biri olan açık hava sinemalarını bir araya getirdik.

Eski zamanların en sevilen etkinliklerinden açık hava sinemaları, son yıllarda tekrar popüler oldu. Yaz akşamlarının serinliğinde keyifli bir film izlemek isterseniz, İstanbul’un nostalji kokan açık hava sinemalarını keşfedin.

Zorlu PSM

İstanbul Açık Hava Sinemaları

Zorlu PSM, her salı ve perşembe günü saat 21:00’da Meydan Katı Park alanında filmleri ücretsiz olarak katılımcılarla buluşturuyor. “Charlie’nin Melekleri”, “Amsterdam” ve “Thor” gibi filmleri izleyicilerle buluşturacak Zorlu PSM Açık Hava Sineması, 13 Temmuz’a kadar devam edecek.

Detaylı bilgi: zorlucenter.com.tr

Akmerkez

İstanbul Açık Hava Sinemaları

Akmerkez, her yıl olduğu gibi bu yıl da Üçgen Teras’ta açık hava sinemaları gerçekleştiriyor. 19 Temmuz – 12 Ağustos tarihleri arasında sinema severleri bir araya getireceği açık hava sinemalarında, “The Whale”, “Dalilan”, “Aftersun” gibi filmler beyaz perdede gösterilecek. Tüm dünyanın heyecanla izlediği “Barbie” filmi ise 12 Ağustos tarihinde açık hava sinemasında gösterilecek.

Bilet: Biletinial

Taş Mektep

İstanbul Açık Hava Sinemaları

İBB Miras tarafından restore edilen Büyükada’daki Taş Mektep, yaz boyunca birçok açık hava sinema etkinliğine yer veriyor. 5 Temmuz Çarşamba günü saat 20.30’da başlayıp, her Çarşamba devam edecek yazlık sinemada “Ada”, “Orada”, “A Ay” ve “Antigoni Küçük Adamız Hayatımız” filmleri sinema severlerle buluşuyor. Ayrıca Taş Mektep, 8-16 Temmuz tarihlerinde gerçekleşecek “Sinemada” film günlerine de ev sahipliği yapıyor.

Detaylı bilgi: kultursanat.istanbul

Hillside City Club

İstanbul Açık Hava Sinemaları

Hillside Açık Hava Sineması, geçen yıllar olduğu gibi bu yıl da sinema severleri bir araya getiriyor. Her salı ve perşembe günleri saat 21:30’da gerçekleşecek sinema gecelerinde, “Başka Sinema” özel seçkisinde yer alan “Official Competition”, “After Sun” ve “Daliland” gibi filmlerin yanı sıra vizyon filmlerinden “No Hard Feelings”, “About My Father” ve “The Unlikely Pilgrimage of Harold Fry” filmleri de yayınlanacak.

Detaylı bilgi: cinecity.com.tr

İstanbul Modern

İstanbul Açık Hava Sinemaları

İstanbul Modern Sinema, “Boşluğa Dikkat” adlı yeni uluslararası projesi ile beş filmlik açık hava gösterimleriyle izleyicilerle buluşuyor. 18- 23 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilecek beş filmlik açık hava sinemalarında Düet, 1976, Sıradaki Kız, Bir Ailenin Röntgeni ve Hırçın filmleri müzenin dış etkinlik alanında saat 21:00’da gösterilecek.

Detaylı bilgi: istanbulmodern.org

Akasya

İstanbul Açık Hava Sinemaları

Akasya Açık Hava Sineması, 16 Ağustos – 2 Eylül tarihleri arasında her çarşamba ve cumartesi günleri saat 21:00’de ücretsiz gerçekleşiyor. Akasya Retro Lunapark’ta gerçekleşen açık hava sinemalarında, sinema severler “Balina”, “Kurak Günler”, “Servet Operasyonu” ve “Barbie” gibi filmleri izleyebilecek.

Detaylı bilgi: ak-asya.com.tr

KüçükÇiftlik Bahçe Sineması

İstanbul Açık Hava Sinemaları

KüçükÇiftlik Park, “KüçükÇiftlik Film Kulübü Sunar: Bahçe Sineması” ile film severleri yaz akşamlarında bir araya getiriyor. 18 Temmuz Salı günü “John Wick 4” filmi ile kapılarını açacak açık hava sinemasında, “Hüzün Üçgeni”, “Batı Yakası’nın Hikâyesi” ve “Karanlık Gece” gibi birçok film yayınlanacak.

Bilet: Biletinial

Swissotel The Bosphorus

Yüzlerce ağacın içerisinde konumlanan Swissotel The Bosphorus’un korusunda konumlanan Sultan Park’ta, patlamış mısır ve içeceğiniz eşliğinde bir sinema keyfi sizi bekliyor. Birbirinden güzel yerli ve yabancı filmlerin gösterileceği açık hava sineması, yaz aylarında misafirlerini ağırlıyor. Konforlu sinema koltuklarında keyif dolu bir akşam için biletlerinizi şimdiden alın.

Bilet: Mobilet

Four Seasons Hotel Bosphorus

İstanbul Açık Hava Sinemaları

Four Seasons Bosphorus, bu yaz sezonunda da Boğaz kıyısında açık havada sinema keyfi yaşatıyor. Four Seasons Bosphorus’taki açık hava sinema keyfi, bu sene iki çarpıcı tema altında izleyici ile buluşuyor. Temmuz ayında “Müzikal Filmler” teması ile başlayıp yaz sonuna kadar sinemaseverlerle buluşacak filmler, ağustos ayında “Ödüllü Geceler” temasıyla devam edecek. Otel misafirlerinin yanı sıra tüm sinemaseverlere açık olacak açık hava sinemasında izleyiciler biletlerini otelden alarak, patlamış mısır ve bir soft içecek eşliğinde filmlerin tadını çıkarabilecek. Aynı zamanda dileyen misafirler açık bardan sinema saati boyunca leziz atıştırmalıkları deneyimleyebilecek.

Detaylı bilgi ve rezarvasyon için: 0212 381 40 00

Bomontiada

İstanbul Açık Hava Sinemaları

Yapı Kredi bomontiada “Açık Havada Sinema” serisi, bu yıl 18 Temmuz tarihinde başlıyor. “Whiplash”, “Her”, “Victoria”, “The Nice Guys” gibi başarılı filmlerin izleyicilerin karşısına çıkacağı açık hava sineması, Eylül ayına kadar her salı saat 21:00’da Avlu’da sinemaseverler ile buluşacak.

Bilet: Mobilet

Conrad Istanbul Bosphorus

İstanbul Açık Hava Sinemaları

İstanbul’un eşsiz boğaz manzarasıyla misafirlerini ağırlayan Conrad Istanbul Bosphorus, yeşilliklerin içinde konumlanan mekanı Aura Garden’da “Açık Hava Sinema” günleri düzenliyor. 18 Haziran’da başlayan açık hava sinemalarında “Power Face” ve “Elvis” gibi beğenilen filmler sinema severlerle buluşuyor.

Bilet: Biletix

Fişekhane

İstanbul Açık Hava Sinemaları

Tarihi atmosfere sahip Fişekhane, yaz aylarının vazgeçilmez açık hava sineması mekanlarının başında geliyor. Sinefilleri eşsiz bir açık hava sineması deneyimi yaşamaya davet eden Fişekhane, bu yılki programında özenle seçilmiş filmleri bir araya getiriyor. Fişekhane’nin bu yılki programında “Balina”, “Korsaj”, “Aşk”, “Mark ve Ölüm”, “Frankenstein” ve “Aftersun” gibi ödüllü festival filmleri de yer alıyor.

Bilet: Biletinial

{24610}

Park Inn by Radisson Istanbul Odayeri

İstanbul Açık Hava Sinemaları

Park Inn by Radisson Istanbul Odayeri, açık hava sinemasında özenle seçilen en iyi filmleri sinema severlerle bir araya getiriyor. 29 Temmuz tarihinden itibaren “Avengers: Infinity War”, “Pi’nin Yaşamı”, “Black Panther” ve “Green Book” filmlerinin beyazperdede sunulacağı açık hava sineması, eylül ayına kadar devam edecek.

Bilet: Mobilet

Enka Sanat

İstanbul Açık Hava Sinemaları

4-25 Ağustos tarihleri arasında Başka Sinema iş birliğiyle hazırlanan Enka Sanat Sinema Günleri, tüm yaz boyunca sinema severleri ağırlayacak. Özcan Alper’in yönetmenliğindeki bol ödüllü “Karanlık Gece” filmi ile başlayacak sinema günlerinde “Elvis”, “The Whale” ve “Frankenstein” gibi filmler beyaz perdeye taşınacak. Ayrıca tüm film gösterimleri için “1 bilet alana 1 bilet bedava” kampanyası geçerli olacak.

Bilet: Biletix

The Roof at The Ritz – Carlton

Sinema dünyasının öne çıkan yapımları The Roof at The Ritz -Carlton, Istanbul’un eşsiz manzarası farkıyla sinemaseverlerle buluşuyor. “Whiplash”, “The Menu”, “Bohemian Rhapsody”, “Amsterdam”, “Once Upon a Time in Hollywood” ve “Another Round” filmlerinin beyaz perdede yayınlandığı açık hava sinemaları öncesinde ise DJ performansı gerçekleşiyor.

Bilet: Mobilet

Feriye

İstanbul Açık Hava Sinemaları

Feriye, yaz aylarında gerçekleştirdiği Açık Hava Sineması ile birbirinden başarılı filme ev sahipliği yapıyor. Feriye Açık Hava Sineması, Temmuz, Ağustos ve Eylül aylarında kapılarını açıyor.

Bilet: feriye.com

Beykoz Kundura

İstanbul Açık Hava Sinemaları

Beykoz Kundura’nın Bir Yaz Gecesi Festivali bu yaz da sinemaseverleri bekliyor. Açık havada ve Boğaz’ın kıyısında gerçekleşecek festival de bu yıl da dünyaca ünlü yapımlar izleyiciyle buluşacak.

Bilet: beykozkundura.com

Yeni mekanlar, etkinlikler, filmler, diziler, gustolu içerikler ve sürprizler için
👉OGGUSTO Club’a katılın!

{29529}

OGGUSTO
OGGUSTO Tüm Yazıları