Hemen Arayın
Ücretsiz Teklif Al
Pronet Alarm Sistemleri Nasıl Çalışır?arrowarrow Hızlı Kurulum ve Kablosuz Alarm Sistemi*

Alarm Sistemleri ilk 6 ay %50 indirimli!**

Pronet alarm sistemlerinin güvenli dünyası ile tanışmak için hemen formu doldurun, fırsatı kaçırmayın!

*Alarm sistemlerinde indirim kampanyası 60 ay taahhüt verilmesi halinde geçerli olacaktır.* Kampanya sadece uzaktan kontrollü ev alarm sistemi aboneliklerinde geçerlidir..**

Kampanya Detayları

Ücretsiz Teklif İsteyin Pronet Satış Partnerliği Programına Katıl

444 1 911 Hemen Arayın

veya formu doldurun Ücretsiz keşif için sizi ziyaret edelim, evinize ve iş yerinize en uygun alarm sistemleri çözümünü sunalım. Pronet satış partnerliği ile kazanmak ister misiniz? Türkiye’nin neresinde olursanız olun, hiçbir ön yatırım ve stok maliyetine katlanmadan Pronet'i önerin, her abonelikte kazanın! Siz de bu kârlı ortaklığa katılmak için hemen formu doldurun, sizi arayalım.

Ne Kadar Tasarruf Edebileceğini Beraber Hesaplayalım

Ücretsiz güneş enerjisi danışmanlığımız ile senin için en uygun sistemi belirleyebilmemiz için hemen ara veya formu doldur.

Güvendesiniz, bilgileriniz asla paylaşılmaz.
Kampanya 36 ay ve üzeri taahhütte geçerlidir.
Alarm sistemlerinde indirim kampanyası 36 ay ve üzeri taahhüt verilmesi halinde geçerli olacaktır. Belirtilen günlük fiyat ise kampanya için belirtilen süreler içinde uygulanacak olup devamında sözleşmede kararlaştırılmış fiyatlar geçerli olacaktır.

Talebiniz Alındı

Ücretsiz Teklif Al Formunuz Başarıyla iletildi

Teşekkür Ederiz!
Müşteri Temsilcilerimiz en kısa sürede sizinle
irtibata geçecektir.

10 Saniyede Müdahale

Kurulduğu 1995'ten bu yana faaliyetine aralıksız devam eden Pronet Alarm Haber Alma Merkezi Türkiye'nin en gelişmiş altyapısına sahip alarm izleme merkezidir.

Pronet Alarm Sistemleri Nasıl Çalışıyor?

Neden Pronet?

Türkiye'nin lider güvenlik markası Pronet'i tercih etmeniz için birçok sebep var. Neler mi bunlar?
Pronet Farkını Keşfedin

  • 10 saniyede müdahale

    Tehlike anında ortalama 10 saniye içinde müdahalesi ile Dünya’nın önde gelen alarm haber alma merkezlerinden birine sahiptir.

  • Sabotaja karşı üstün koruma

    Pronet’in eviniz ya da işyerinizde bulunan alarm sistemi, hem GPRS ağ üzerinden hem de internet bağlantısı üzerinden Pronet Alarm Haber Alma Merkezi ile her an kesintisiz iletişim halinde olur. Herhangi bir sabotaj veya kesinti anında birbirini yedekleyen bu iki baglantı üstün bir koruma sağlar.

  • Kameralı Hareket Dedektörü ile alarm doğrulama

    Hareketi algılayan dedektör, ardı ardına flaşlı 3 adet fotograf çeker, alarm durumunun görüntüsünü size ve eğer isterseniz PRONET Alarm Haber Alma Merkezi’ne anlık bildirim ile iletir. Siz de böylece alarm durumunu görüntülü kontrol edebilirsiniz.

  • Giriş Gecikme Süresi – Sabotaj Uyarısı

    Alarm Sistemi, şifre ile kapatılması gereken süre içinde sabotaja uğrasa dahi bunu algılar ve sabotaj alarmı oluşturur. Alarm Haber Alma Merkezi gerekli aksiyonları alır.

  • Sinyal Bozuculara Karşı Koruma

    Sinyal bozucular ile alarm sistemine yapılan sabotajı fark ederek, Alarm Haber Alma Merkezi’ne sinyal gönderir. Alarm Haber Alma Merkezi de sizi hemen arayarak bilgi verir.

  • Çift Yönlü İletişim Modülü ile uzaktan kontrol

    Sistemde oluşabilecek ve sizin fark etmeyebileceğiniz herhangi bir durumda Alarm Haber Alma Merkezi tarafından 24 saat boyunca takip edilir, bir sorun anında sizinle iletişime geçilir.

Pronet Plus TÜRKİYE'DE BİR İLK

Pronet Plus ile alarm sisteminizi uzaktan kurun, kapatın, kameranızı mobil uygulamanızdan izleyin, aydınlatmalarınız yönetin ve daha birçok akıllı güvenlik özelliğine sahip olun.

NE YAPMAK İSTERSİNİZ?

Kendi Sistemini
TasarlaSana Özel
Fırsatlardan
Yararlan

Uzmanlarımızın hazırladığı soruları yanıtlayarak sizin için en uygun alarm sistemini görebilir ve size özel tekliflerimiziden yararlanabilirsiniz.
Şimdi Tasarla

Üstün Müşteri Deneyimi

Pronet için müşteri deneyimi ve müşteri memnuniyeti en önemli konuların başında geliyor.

İlk kurulduğu günden bu yana, müşterisini odağına alarak çalışmalar yürütüyor. Bu alanda attığı sayısız adım sayesinde her yıl uluslararası organizasyonlarda saygın ödüllerin sahibi oluyor.

  • (2022) Mükemmel Müşteri Memnuniyeti ödülü!

    Şikayetvar tarafından düzenlenen Ace Awards`ta Mükemmel Müşteri Memnuniyeti Başarı Ödüllerinde Güvenlik kategorisinde sektör birinciliğiyle diamond ödülünün sahibi olduk.
  • (2021) Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka

    Bu yıl altıncısı gerçekleştirilen A.L.F.A. Awards'ın sonuçları belli oldu. 6 Ekim’de gerçekleştirilen ödül töreninde ‘Güvenlik Sistemleri’ kategorisinde ‘Customer Brand’ olarak birinci olan Türkiye’nin lider güvenlik şirketi Pronet, ödüllerine bir yenisini daha ekledi.
  • (2021) Yılın En İtibarlı İş Ortağı Ödülü

    Marketing Türkiye ve Kuantum Araştırma iş birliğiyle gerçekleştirilen, Deloitte Türkiye’nin de uzmanlığıyla sürece katkı sunduğu ‘B2B Excellence Awards’ Güvenlik ve Alarm Sistemleri Kategorisi’nde Türkiye’nin lider güvenlik şirketi Pronet, rakiplerini geride bırakarak ‘Türkiye’nin En İtibarlı İş Ortakları’ ödülüne layık görüldü. Ekim ayında da A.L.F.A. Awards 2021 Müşteri deneyimini en iyi yöneterek ‘Güvenlik Sistemleri’ kategorisinde birinci sırada yer alan Pronet, 2021 yılını iki ödülle kapatıyor.
  • (2017) Yılın Müşteri Hizmetleri Ödülü!

    Müşteri odaklı hizmetlerinin kalitesi daha önce pek çok prestijli ödül ile onaylanan Pronet, son olarak Stevie Awards 2017’de “Yılın Müşteri Hizmetleri Ekibi” kategorisinde ödüle layık görüldü. Pronet ekibi 21 Ekim’de Barselona’da düzenlenen tören ile ödüllerine kavuştu.
  • (2016) Fark Yaratan Müşteri Deneyimi!

    Pronet, bu ay da Las Vegas’tan “Dünyanın En İyi Müşteri Deneyimi” ödülüyle döndü. Kriterleri bir hayli zorlayıcı olan bu ödül için dünya çapında dev şirketlerin birbiriyle yarıştığı herkesin malumu. 11. Contack Center World Awards’ta birincilik ödülü yılda ortalama 6 milyon arama yapan Pronet’in, alarm sonrası kullanıcılara 10 saniyede dönme hızıyla geldi. Bu süre dünyada ortalama 60 saniye olarak ölçülüyor.