preloader

Yüzünüz Yaşınızı Göstermiyor, Peki Elleriniz?

14.10.2023
Yüzünüz Yaşınızı Göstermiyor, Peki Elleriniz?

Yazı Boyutu:

Dış etkilere en çok maruz kalan, nemini kaybeden ve dolayısıyla hızlı yaşlanmaya maruz kalan elleriniz için anti-aging bakım uygulayın!

El bakımı dendiğinde ilk akla gelen problem, kuruluk. Çözümü de en basit haliyle el kremleridir. Ancak nemsizliğin yanı sıra sarkmalara, ton farklılıklarına ve belirginleşen damarlara baktığımızda, tüm bunları bir nemlendirici ile çözmeye çalışmak çok gerçekçi bir yaklaşım olmayabilir. İşte uygulamanız gereken anti-aging bakım önerileri…

Ellerinizdeki lekelerden kurtulun

Yüzünüz Yaşınızı Göstermiyor, Peki Elleriniz?

IPL, yani yoğun atımlı ışık teknolojisiyle, ayda bir defa en fazla yarım saatinizi ayırarak, 3 ile 6 ay gibi bir sürede ellerinizin üzerindeki kahverengi lekelerden kurtulmak mümkün. Yaz gelmeden, bir an önce bu uygulamaya başlamanız için önemli.

Gündüzleri SPF’li bir el kremi tercih edin

Yüzünüz Yaşınızı Göstermiyor, Peki Elleriniz?

Renk açma ve güneşten koruma özelliğine sahip bir el kremiyle, ellerinizi hem aydınlatıp hem de güneş lekelerine karşı koruyabilirsiniz. Önerimiz, Yves Rocher, Riche Creme. İçeriğindeki meyan kökü yardımıyla güneş kaynaklı lekelerin görünümünün azalmasına ve oluşumunu engellemeye yardımcı olurken, SPF 20 güneş koruyucu filtresi sayesinde UV ışınlarına, soğuk havanın yıpratıcı etkisine karşı cildi korur.

Sarkmalardan ve belirginleşen damar görünümünden dolgu yöntemiyle kurtulun

Yüzünüz Yaşınızı Göstermiyor, Peki Elleriniz?

Elde yaşanan doku kaybından kaynaklanan içi boşalmış, kemikli görünümü iyileştirmek için Radiesse (kalsiyum hidroksiapatit kristalleri içeren) dolgulardan faydalanabilirsiniz. Kalıcılığı hyalüronik asit dolgulara göre daha uzun olan bu dolguların ömrü, yaklaşık 2 yıla kadar sürebiliyor.

Yaşlanma belirtileri ve lekelere karşı vitaminlerden faydalanın

Yüzünüz Yaşınızı Göstermiyor, Peki Elleriniz?

Renk açma ve çizgileri giderme konusunda mucizeler yaratan vitaminler ellerinizde harikalar yaratabilir. Ürün önerimiz, Nuxe, Reve De Miel El ve Tırnak Kremi. İçeriğinde; %90,6 oranında avokado, tatlı badem ve argan gibi değerli yağların yanı sıra bal ve E Vitamini bulunan krem, elleri besleyip onarırken aynı zamanda erken yaşlanmaya karşı koruyor.

En iyi el kremlerini keşfedin

Dış etkilere en çok maruz kalan ve sık yıkamaya bağlı olarak nemini kaybeden ellerinizin imdadına koşacak en etkili nemlendirici, anti-aging ve leke karşıtı el bakım ürünlerini inceledik. El bakımının inceliklerinden en iyi ürünlere kadar ihtiyacınız olan her şeyi öğrenin.

Esra Er Kursan
Esra Er Kursan Tüm Yazıları