preloader

Avrupa’nın En Büyüleyici 5 Tren Yolculuğu

27.04.2017
Avrupa’nın En Büyüleyici 5 Tren Yolculuğu

Yazı Boyutu:

Efsanevi Orient Express’in de içinde olduğu, The Belmond grubunun birbirinden güzel trenleriyle Avrupa’nın en güzel bölgelerine doğru yola çıktık.

Verona – Paris

Avrupa’nın En Büyüleyici 5 Tren Yolculuğu

İlham veren mimarisi, modern galerileri ve başarılı restoran manzaralarıyla Verona, sadece talihsiz aşıkların yeri değil elbette. Dünyanın en romantik iki şehri arasında yapacağınız bu tren yolculuğunda, kendinizi adeta romantik bir filmin başrol kahramanı gibi hissedebilirsiniz. 2 gün süren bu tren yolculuğunun her dakikasının hafızalarınızda en sevdiğiniz anlar olarak kalacağından eminiz. Trende birinci sınıf mutfağın tadını çıkararak yolculuğunuz boyunca dolaşmanın ve antik detayları keşfetmenin yanı sıra, kabininizden sürekli değişen manzaraları takip ederken gördüklerinize hayran olmanız kaçınılmaz!

{77667}

Venedik- Londra

Avrupa’nın En Büyüleyici 5 Tren Yolculuğu

İtalya’nın gözbebeği, sular altındaki şehri Venedik’ten, İngiltere’nin başkenti Londra’ya uzanan bir tren yolcuğuyla Avrupa’yı gezmenin farklı bir yolunu mutlaka deneyimlemelisiniz. Avrupa’nın en iyi trenlerinden birine binerek zamansız bir tutku için gözden kaybolmaya hazır olun. Trenin içindeki Champagne Bar’da diğer yol arkadaşlarınızla vakit geçirebilir ya da kabininizden büyüleyici manzaraları seyredebilirsiniz. Unutulmaz bir akşam yemeği için yemekli vagonlardan birine geçebilir ve insanları kendinize hayran bırakmak için giyinebilirsiniz.

İskoçya

Avrupa’nın En Büyüleyici 5 Tren Yolculuğu

İskoçya’nın benzersiz mirasını ve yaban harikalarını bir tren yolculuğuyla keşfetmeye hazır olun. Edinburgh’tan başlayan ve 5 gün süren yolculuk boyunca; tarihi kiliseleri, olağanüstü bahçeleri ve ünlü fabrikaları görme şansı yakalayabilirsiniz. Trenin geleneksel stili ve konforu, İskoçya’nın en iyi yerlerini benzersiz bir şekilde deneyimleme imkanı sunuyor. Her gün İskoçya’da ziyaret edilebilecek en iyi yerlerden birini görebilirsiniz. Öğle yemeğinden önceki sabah saatlerinizi, harika bir güvercin atışı ya da bir yayla safarisi ile eğlenceli kılabilir, ardından yıkık bir kaleyi gezebilirsiniz. Öğlenleri ise, trendeki diğer misafirlerle anılarınızı paylaşarak öğle çayının keyfini çıkarabilirsiniz. Geceleri, kabininizde bir sonraki günün maceralarını düşünerek dinlenmeye geçmeden önce, akşamüstü kokteyl içme ve mum ışığında yemek yeme lüksüne de her zaman sahip olabilirsiniz.

İrlanda

Avrupa’nın En Büyüleyici 5 Tren Yolculuğu

Bir tren yolculuğuyla, İrlanda’yı deneyimleyin ve İrlanda’nın saklı mücevherlerini ortaya çıkarın. Tren, kartpostal güzelliğindeki manzaraya sahip bölgelerden geçerken, bu nefes kesen noktaları ziyaret edebilirsiniz. Şampiyonalardan büyüleyici lokal yeşilliklere, seçtiğiniz günlük golf seferleriyle, golfçüler yolculuğunuzu güzelleştirebilir. Geleneksel yerli eğlencelerle her günü unutulmaz anlar ile bitirirken, en iyi bölgesel malzemelerle zenginleştirilerek sevgiyle hazırlanmış mutfaktan bir şeyler atıştırabilirsiniz.

{8880}

St Ives

Avrupa’nın En Büyüleyici 5 Tren Yolculuğu

St Ives’te harika bir hafta sonu kaçamağı için İngiliz lüks trenlerinde yerinizi ayırın. Güney İngiltere’nin en güzel manzaralarını gezme şansı bulabileceğiniz bu geziyi seçtiğiniz için pişman olmayacaksınız. Tren yolculuğunuz boyunca, arkanıza yaslanıp büyük pencelerinizden sürekli değişen manzarayı izlemenin keyfini çıkarabilirsiniz. Tur boyunca, Newlyn School’un bir çok tablosuyla övünen Penlee Galerisi’ni gezebilir ve St. Michael Dağları’nın görkemli panoramik manzarasıyla Marazion’un tarihi kasabasında bulunan Godolphin Arms’ta deniz mahsüllerinin tadına bakabilirsiniz.

Zeynep Ülgen
Zeynep Ülgen Tüm Yazıları