preloader

2018 Trendleri

17.12.2017
2018 Trendleri

Yazı Boyutu:

2018 Seyahat Trendleri

Çağımız artık gittikçe farklılaşmaya ve kişiselleşmeye dönüyor. Bu düşüncelerle yapılan yolculuklar da yeni yılın seyahat trendlerini şekillendiriyor. Artık insanlar kalabalıklardan uzaklaşmak hatta daha da abartıp dünyada yalnızca kendileri varmış gibi hissetmek için ulaşımı zor dahi olsa, daha uzak rotalara gitmeyi tercih ediyor. Aynı mantıkla kalabalıktan uzaklaşarak gemi seyahati yapmayı sevenler için ise, romantik nehir gezileri geri dönüyor. Aynı zamanda artık sadece görmek ve gezmek amaçlı değil, yemek uğruna veya sağlık uğruna yapılan seyahatler de önem kazanıyor.

2018’in tüm seyahat trendlerini keşfetmek için…

2018 Trendleri

2018 Otomobil Trendleri

Her yeni yıl yaklaşırken, otomobil dünyasında hangi modellerin daha popüler olacağı iyi kötü öngörülebiliyor. Önümüzdeki sene üstüne en fazla konuşacağımız ya da yollarda en fazla göreceğimiz otomobillere baktığımızda SUV ve Crossover tipi yani yerden yüksek, arazi aracı görünümlü Premium modellerin baskın olduğu bir yıl bizi bekliyor.

2018’e damga vuracak tüm otomobilleri görmek için…

2018 Trendleri

2018 Dekorasyon Trendleri

Yaşam sanatının yeni stil algoritmalarının peşinde 2018 evlerine adım atıyoruz. Her yerde etkisini gösteren sadeleşme akımı, dekorasyonda da kendini gösteriyor. Yeni yılın evlerinde; 50’lerin zarafetini, geometrik formların zarif ve ince detaylarla birleşimini ve daha da çok sadeleşen alanları bol bol görmeye hazır olun.

2018’in tüm dekorasyon trendlerini öğrenmek için…

2018 Trendleri

2018 Mücevher Trendleri

Dünyanın renksizliğine inat, doğanın her türlü mavisini barındıran tasarımlar şimdiden hem tasarımcıların hem de kadınların gönlüne taht kurmuş durumda. Daha önce görmeye hiç alışık olmadığımız incilerden mücevherlere, heykelsi dokunuşlar katan tasarımlara kadar 2018’in mücevher trendleri, kadınları baştan çıkarmaya geliyor.

2018’in tüm mücevher trendlerini görmek için…

2018 Trendleri

2018 Yeme – İçme Trendleri

İnsanlar her geçen gün yediklerine daha fazla dikkat ediyorlar. Bu akımla sadece sağlıklı yemek konseptini benimsemiş mekanlar artarken, yemeklerin sunumu da gittikçe özelleşiyor. Çarpıcı renklerin, yemeklerin başrolünde olacağı yılda, günün her saati kahvaltı da en göze çarpan trendler arasında.

2018’in tüm yeme – içme trendlerini öğrenmek için…

2018 Trendleri

2018 Makyaj Trendleri

2018 makyaj anlamında neredeyse bir çığır açmaya hazırlanıyor. Yeni yıl; eyeliner, far ve rimel üçlüsünü artık sadece birer makyaj ürünü olmaktan çıkartıp, tüm deneyselliğinizi kullanmanızı sağlayacak bir araca dönüştürüyor. Neredeyse yok gibi olan rujların baş rolde olacağı senenin tek bir amacı var: Çıplak güzelliğin ön plana çıkarılması.

2018’in tüm makyaj trendlerini öğrenmek için…

2018 Trendleri

2018 Saat Trendleri

Saat sektörü, yerinde duramayan ve yenilikleri seven; hem eğlenceli hem de teknik bir yapıya sahip. Yeni yıl yenilikleri ile gelirken lüks saat segmentinde 2018’in bileklerde taşınacak modelleri de kendini belli etmeye başladı. Önümüzdeki yıl saatlerde yeni mekanizmaları daha kapalı kadranlarda ve sade tasarımlarda görmeye başlarken, biraz daha ince ama daha çok parçalı mekanizmaları da çokça duyacağız.

2018’in tüm saat trendlerini keşfetmek için…

2018 Trendleri

2018 Moda Trendleri

2018 kışı hayvan baskılarını kıyafetlere taşırken; ilkbahar/ yaz döneminde ise şortların formunu değiştiren bisiklet şortlardan, daha önce hiç alışık olmadığınız topuklu ayakkabılarla çorap giyme trendine kadar yeni yılda moda dünyası, çok farklı trendlerle karşımıza çıkıyor.

2018 Trendleri

2018 Aydınlatma Trendleri

Her yılın son ayları yaklaştığında, gelecek yılın sunacağı yeniliklere olan merakımız artıyor. Günlerimiz, haftalarımız, planlarımız yenilenirken yaşam alanlarımıza da taptaze bir ruh katmak istiyoruz. Bu anlamda mekanlarımızda kullanacağımız aydınlatmalara baktığımızda, artık mobilyaların bile neredeyse önüne geçtiğini görüyoruz. Adeta bir sanat eserini andıran aydınlatmalardan, tripod / üç ayaklı tasarımlara kadar 2018’in aydınlatmaları hiç olmadığı kadar yaratıcı!

2018’in tüm aydınlatma trendlerini görmek için…

2018 Trendleri

2018 Saç Trendleri

Jilet gibi fönlerden ziyade daha doğal görünümlü saç modelleri 2018’de de devam ediyor. Daha basit uygulanabilen saçların popülerliğinin artmasıyla zamandan kazanırken, doğal güzelliğinizi ön plana çıkarmanız mümkün.

2018’in tüm saç trendlerini öğrenmek için…

2018 Trendleri

2018 Erkek Modası Trendleri

Yeni yılın erkek modası oldukça iddialı geliyor. Geniş alanların kullanımının artmasıyla daha iddialı parçalar öne çıkarken, artık klasikleşen siyahın yerini kahve tonları almaya başlıyor.

2018’in tüm erkek moda trendlerini görmek için…

2018 Trendleri

2018’de Görülmesi Gereken Moda Sergileri

Tarihi ve güncel kıyafetler aracılığı ile işlenmemiş elyafların giyimdeki önemini hatırlatan ¨Doğa’dan Gelen Moda¨ sergisinden, dinlerin moda sektöründeki etkisinin irdeleneceği ¨Fashion and Religion¨ sergisine kadar 2018 moda sergileri, moda tarihine bir nevi ışık tutuyor.

2018’de görülmesi gereken tüm moda sergileri için…

2018 Trendleri

2018’de Kaçırılmaması Gereken Sanat Sergileri

İlk Paris metrosunun giriş kapılarının tasarımcısı olarak önem taşıyan Alphonso Mucha’nın görkemli sergisi başta olmak üzere; Picasso’nun hayatındaki en önemli yılı 1932’ye odaklanan ¨Aşk, Şöhret, Trajedi¨ sergisinden Van Gogh’un Japon sanatına olan hayranlığına odaklanan ¨Van Gogh ve Japonya¨ sergisine kadar 2018, sanat dolu bir yıl geçirmenizi sağlayacak.

2018’de kaçırılmaması gereken tüm sanat sergileri için…

2018 Trendleri

OGGUSTO
OGGUSTO Tüm Yazıları