preloader

2024 Yazının Saç Trendleri 

06.08.2024
2024 Yazının Saç Trendleri 

Yazı Boyutu:

Bu yaz için hem pratik hem de havalı saç modellerini sizin için ele aldık, işte bu sezonun en popüler saç trendleri!

Yaz sıcaklarında saçlarınıza şekil vermek her zamankinden daha zor olabilir. Nem ve güneşle birlikte zor şekil alan saçlarınız için pratik ve uğraştırmayan modeller denemek kurtarıcı niteliği taşıyabilir. Yaz aylarında hem pratik hem de tarzınıza aradığınız yeniliği katacak; “Tenniscore” trendinden “Cowgirl Copper” saçlara kadar bu sezonun en çok konuşulan tarzlarını sizin için derledik. 2024 yazı için deneyebileceğiniz yepyeni ve pratik saç modelleri arasından favorinizi seçin ve bu yaz stilinizi konuşturun.

Cowgirl Copper

2024 Yazının Saç Trendleri

Bu yaz saç renginize doğal ama eğlenceli bir dokunuş katmak istiyorsanız sizi “Cowgirl Copper” saç rengi trendiyle tanıştıralım! Bu saç tonunu dikkat çekici kızıl rengi saçlara daha doğal bir alternatif olarak kullanabilirsiniz. “Cowgirl Copper” ilk bakışta klasik kızıl tonlarına benzese de bu özel renk kızıl saç rengine göre daha doğal bir görünüme sahip.

Görsel: revlonprofessional

Bu rengin doğal görünmesini sağlayan püf noktalardan birisi de, saçın geri kalanından bir ton daha koyu boyanmış saç dipleri. Bu trendi uygularken, saçlarınızın rengini ve ışıltısını korumak için bakım rutininize etkili nemlendirme ürünleri eklemeyi unutmayın. Düzenli olarak uygulayacağınız saç maskesi ve serum yaz boyunca parlak saçlara sahip olmanızı sağlayacak.

Birkin Bangs

“Birkin Bangs” isminden de anlayacağınız gibi bu trend ilhamını 60’ların stil ikonu Jane Birkin’den alıyor. Çabasız ve havalı fransız kadınlarının stilini yakalamak için Jane Birkin’in imzası haline gelen kakülleri deneyebilirsiniz. Doğal haliyle kurumaya bırakılmış, evden çıkmadan elinizle hafifçe şekil verilmiş bir görünüşe sahip bu stil ile yazın havalı bir görünüm elde etmek mümkün.

Görsel: louisefollain

2024 Yazının Saç Trendleri

En güzeli ise bu tarzın her saç modeline doğal bir hava katarak kullanılabilir olması. İster uzun ister kısa modelleri tercih edin, biraz makas dokunuşuyla “Birkin Bangs” modelini kendinize göre uyarlayabilirsiniz. Bu görünümü en iyi şekilde yakalamak için kuaförünüzden özellikle yumuşak makas dokunuşları uygulamasını istemeyi unutmayın.

Tangle Teezer

Headbands

2024 Yazının Saç Trendleri

90’lardan gelen ilhamla yeniden hayatımıza giren saç bantları sıcak yaz aylarının kurtarıcısı olmaya aday. Evde sakin bir gün geçirirken hızlıca saçınıza şekil vermeniz gerektiğinden veya yoğun bir güne pratik bir şekilde hazırlanmanız gerektiğinde, saç bandınızı takıp dışarı çıkarabilirsiniz.

Görsel: glamorousdivas_

Jenifer Lawrence’dan Nicola Peltz’e kadar ünlü oyuncu ve it girl’lerin sokak stilinde karşımıza çıkan bu görünüm yaz ayları için harika bir seçenek. Bu sezon her yerde göreceğiniz saç bandı modellerinden tarzınızla uyumlu olanları seçip kendi kombininizi yaratabilirsiniz.

Tennis Core

Zendaya’nın başrolde olduğu Challangers filminin basın turu ile gündemimize giren “Tennis core”trendi hem sportif hem şık bir görünüm yakalamak için güzel bir seçenek. Tenis kortlarından ilhamla günlük hayatta tenis eteklerinden tenis ayakkabılarına kadar karşımıza çıkan bu trend saç stillerinde de kendini gösteriyor. “Tennis core” stilinin en güzel özelliklerinden biriyse, bu görünümle hem rahat hem de klas bir hava yakalamanın mümkün olması.

Görsel: mia.dickerson

2024 Yazının Saç Trendleri

Saçınızı tepeden gergince toplayıp, at kuyruğunuzu örgülerle süsleyebilirsiniz veya daha romantik bir görünüm yakalamak için saç tokası olarak kurdele kullanabilirsiniz. Klasik bir kombin yapmak isterseniz de vizör şapka veya saç bandı ile tarzınızı tamamlayabilirsiniz.

Hazal Aktan
Hazal Aktan Tüm Yazıları