preloader

2020/2021 Sonbahar Kış Aksesuar Trendleri

13.10.2020
2020/2021 Sonbahar Kış Aksesuar Trendleri

Yazı Boyutu:

Aksesuarlarınıza yeni parçalar eklemeye hazır olun. 2020/2021 sonbahar kış döneminde, göz alıcı parçalarla tamamlanmış aksesuar trendlerini detaylı inceleyin.

Tüm minimal takılarınızı bir kenara kaldırın ve yerine gösterişli parçaları ekleyin. Bu sonbaharın aksesuarları kesinlikle dikkat çekmeyi sevenlerden oluşuyor. 2020/2021 Sonbahar/Kış trendlerin sergilendiği podyumlarda, aksesuarlar neredeyse bir tamamlayıcı değil stilin kendisi olacak kadar göz alıcıydı. Uzun zamandır görmediğimiz altın ve gümüş tonlu kalın zincirler, avizelerle yarışır büyüklükteki küpeler, tüm dikkati kıyafetten toplayıp bele çeken kemerler bu sonbaharın aksesuar trendlerinin başında yer alıyor. Tüm cesaretinizi toplayın ve dikkat çekici aksesuarlarınızla stilinizi tamamlayın!

Gösterişli metal

2020/2021 Sonbahar Kış Aksesuar Trendleri

Kocaman zincirlere dikkat! Bu sezonun koleksiyonlarının sergilendiği podyumlarda hemen her tasarımcı, kreasyonlarını zincirlerle tamamlayarak sergiledi. Kolye, bileklik hatta küpe formundaki zincirler, tüm önyargıları kırarak bu sonbahar aramıza katılıyor. Eğer sezonluk değil de zamansız olacak bir zincire yatırım yapmak isterseniz de Tiffany’nin klasikleşmiş zincirlerine göz atın. İkonik markanın zincirleri bu sezon daha gösterişli.

Saç Bandı

2020/2021 Sonbahar Kış Aksesuar Trendleri

Hem sportif hem de eşarplarla yapılan saç bantlarını bu sonbahar oldukça göreceğiz. Modunuza göre enerji yükseltecek renk ve desenleri de, daha nötr renklerdekileri de stilinize adapte edebilirsiniz. Eğer sıradanlıktan uzaklaşmak isterseniz de işlemeli saç bantlarına yönünüzü çevirin.

{773344}

XL Portföy

2020/2021 Sonbahar Kış Aksesuar Trendleri

Portföyleri gündelik hayatımıza dahil etmeye alıştık. Onlar da bize bu sezon bir iyilik yapıyorlar ve daha da büyüyorlar! Oldukça geniş tasarlanan, hatta bazı Chanel, Louis Vuitton, JW Anderson gibi markaların farklı kullanım için askı da eklediği portföyler tüm güzellikleriyle aramızda olacak. Eğer en trend şekilde kullanmak isterseniz, ebatlarına bakmadan onları minik birer çantaymış gibi bileğinizle kavrayarak taşıyın.

Boyun Çantaları

2020/2021 Sonbahar Kış Aksesuar Trendleri

Bu senenin -açık ara- en dikkat çekici aksesuarı boyuna takılan minik çantalar. Cep telefonları ve kablosuz kulaklık için tasarlanan çantalar kolye şekliyle görülüyor. Sezon trendlerinden geri kalmamak için boyun çantalarından birini edinmelisiniz!

Modern İnciler

2020/2021 Sonbahar Kış Aksesuar Trendleri

Sıradan inci formlarını unutun ve bu sonbaharın yeni inci tasarımlarına bir göz atın. Adeta sıcak denizleri çağrıştıran incilere aksesuarlar kadar kıyafetlerde de yer verildi. Özellikle incilerle tasarlanan küpeler en alımlı stil tamamlayıcısı olmaya aday.

{772956}

Deri Eldiven

2020/2021 Sonbahar Kış Aksesuar Trendleri

Hava nasıl olursa olsun stilinizi tamamlamak için bir çift deri eldiven kullanmaya bu sonbahar sıcak bakmalısınız. Dirseğe kadar çıkan uzun eldivenler, bilekte biten kısalar ya da kesik parmak uçlarıyla rock-chic stile gönderme yapan eldivenler de podyumda en havalı görünümleriyle yer aldı.

Gösterişli Kemerler

2020/2021 Sonbahar Kış Aksesuar Trendleri

Sadece pantolonları değil, bu sonbahar giydiğiniz tüm bluzları, ceketleri, elbilseleri de mutlaka bir kemer ile tamamlayın. Kristal, taş, metal ya da deri detaylı kemerler sezonun en dikkat çeken detaylarından. Özellikle bel kıvrımında kullanılan kemerler bu sonbaharda öne çıkıyor.

Şal Detayları

2020/2021 Sonbahar Kış Aksesuar Trendleri

Bu sonbaharın aksesuarları arasında şal ve fularların hatırı sayılır bir yeri var. Ekose ve geometrik desenli şallar ise en dikkat çekenleri. Eğer stilinize biraz Parizyen havası katmak isterseniz Saint Laurent defilesinde olduğu gibi ceket üzerine kullanabilirsiniz. Celine, Etro ve Miu Miu defilesindeki gibi yakaya büyük fiyonk şeklinde bağlayarak da farklı bir tarz yakalamak mümkün.

{773174}

Büyük Küpeler

2020/2021 Sonbahar Kış Aksesuar Trendleri

Konuşan küpeler geri döndü! İri kristaller, Swarovskiler, pırlantalar, değerli ve yarı değerli taşlar hatta dokulu kumaşlar bu sonbahar kulaklarda yer buluyor. En sade stilleri bile tek başına hareketlendirmeye yetecek küpeleri podyuma en dikkat çekici olarak taşıyan modaeviyse göz alıcı akrep tasarımıyla Balmain oldu.

OGGUSTO
OGGUSTO Tüm Yazıları