preloader

2020 İlkbahar/Yaz Gelinlik Trendleri

2020 İlkbahar/Yaz Gelinlik Trendleri

Yazı Boyutu:

2020 İlkbahar/Yaz gelinlik trendleri mercek altına aldık. Düğün günü hayalinizde gelinliği bulmak için gelinlik modellerini inceleyin.

Her sezon tasarımcılar modern zamanın gelin adayları için yeni modeller lanse etmekle kalmıyor, gelinlik modasının ne yöne evrileceğini de belirliyor. Gelinlik trendleri, bu anlamda gelecek büyük gün alışverişinde kılavuzluk etmesi açısından önem taşıyor. Eğer düğün tarihiniz 2020 İlkbahar/Yaz sezonuna denk geliyorsa, bu sezonun eşsiz ve romantik seçenekler barındırdığını söyleyebiliriz. Stilinize uygun gelinliği seçmekse size kalıyor…

Yarım Etekler

2020 İlkbahar/Yaz Gelinlik Trendleri

Gerçek bir drama arayan gelinler için güzel bir haberimiz var: Yarım etekler, balo elbisesinin hacmi ile vücudu saran elbisenin zarafetini bir arada sunan görünümleri ile podyumları adeta ele geçirdi. Çoğunlukla dantel bir üst parçanın zenginliği ile desteklenen ve bel çukurunu çevreleyen hatta farklı düşüşlerle tasarımlara taşınan modelin en iyi yanı, bu parçaların çıkarılabilmesi. Tören ve dans arasında kıyafetini kolayca değiştirmek isteyenler için ideal.

Yırtmaçlı Elbiseler

2020 İlkbahar/Yaz Gelinlik Trendleri

80’lerin mezuniyet elbiselerine yeni bir soluk getiren trend, tasarımlara zarafetle dahil ettiği mükemmel bacak yırtmacı ile ayakkabılarınızı da gözler önüne sermenizi sağlıyor. Özellikle bu silüeti benimseyecek olanların ayakkabı seçimini de son derece özenle yapması gerektiğini belirtelim.

Balerin Esintisi

2020 İlkbahar/Yaz Gelinlik Trendleri

Aslına bakarsanız bir düğünü bale gösterisine benzetebiliriz; her ikisi de güzelliğe selam durur, yoğun planlama ve yetenek isteyen bir organizasyonun dikkatle yönetilmesini gerektirir. Hal böyle olunca tasarımcılar düğününüzde bir balerin gibi görünmenizde de bir sakınca olmayacağını düşünmüş olacak ki 2020 İlkbahar/Yaz sezonunda evlenecekler için tütüden ilham alan tül eteklerle şımartılmış gelinlikler hazırlamışlar.

Duvak 2.0.

2020 İlkbahar/Yaz Gelinlik Trendleri

Tacınıza eklediğiniz duvağın yerine harikulade bir alternatif sunuyor 2020 İlkbahar/Yaz sezonu: Takımınıza veya elbisenize takıp çıkabileceğiniz duvak. Dantelden, tülden veya hafif şifondan tasarlanan duvaklar düğün gününüzde kendinizi kahraman gibi hissetmenizi sağlayacak.

Tişörtten Üstler

2020 İlkbahar/Yaz Gelinlik Trendleri

Eğer favori tişörtünüzden günlük hayatınızda vazgeçemiyorsanız şanslısınız; zira tişörtten ilhamla tasarlanan silüetlerin revaçta olduğu bir sezondayız. Kısa ve uzun kollu seçeneklerin yer aldığı tasarımlar geleneksel büstiyerlerin yerine geçiyor ve rahat bir şıklık vadediyor.

{772060}

Gevşek Fiyoklar

2020 İlkbahar/Yaz Gelinlik Trendleri

Fiyonkların 2020 İlkbahar/Yaz sezonu ile aldığı yeni görünüm son derece zarif ve şık. Çoğu haddinden fazla büyük tasarlanmış bu detay, çarpıcı bir etki yaratırken asaletinden taviz vermek istemeyenler için ideal.

Düşük Kalça Bitişleri

2020 İlkbahar/Yaz Gelinlik Trendleri

2020 İlkbahar/Yaz sezonunun en popüler trendini seçmemiz gerekseydi, düşük kalça bitişlerini tercih ederdik; zira bu beklenmedik kesim, modern yorumu ile podyumlarda büyük bir iz bıraktı. Öyle ki tasarımcılar kalça bitişlerini düşürmekle kalmadı onları hafif tüllerle sardı, ekledikleri kıvrımlarla onore etti ve olduklarından daha seksi bir görünüme kavuşturdu.

Pul ve Taş İşlemeleri

2020 İlkbahar/Yaz Gelinlik Trendleri

Kimi yerde etekleri kristallere bezeyen çiçek broşları, kiminde tasarımın üzerine özenle serpiştirilmiş payetler olarak karşımıza çıkan trend, görünümüne büyülü bir detay eklemek isteyen gelin adaylarını cezbedecek.

Blazer Farkı

2020 İlkbahar/Yaz Gelinlik Trendleri

Ofis stilini düğününe taşımak isteyen işkoliklerdenseniz, 2020 İlkbahar/Yaz sezonu size çok şık alternatifler sunuyor. Pantolon ve şort gibi düğünler için yine alışılmışın dışında parçalarla kombinlenen blazer, dantel ve işleme trendlerini kucaklaması açısından oldukça zengin bir görünüm vadediyor.

Yeşil Detaylar

2020 İlkbahar/Yaz Gelinlik Trendleri

2020 İlkbahar/Yaz sezonunda yeşili olabilecek en güzel hali ile göreceğiz tasarımlarda. Sezonun imza rengi de olan yeşil beyazla birlikte kullanıldığı paletlerde modern bir görünümün habercisi. Yeşili sadece renk olarak da düşünmeyin; floral motiflerin çıkış noktası da yine bu fikir.

{771050}

Kat Kat Tüller

2020 İlkbahar/Yaz Gelinlik Trendleri

Kendinizi aslında çok da ağır olmayan bir elbisenin içinde süzülürken hayal edin… Askısız veya halter silüetlere adapte edilen bu şaşırtıcı stilde kaç tül katı istediğiniz tamamen sizin hayal gücünüze ve görünümüzde ne kadar hacim istediğinize kalmış.

Külkedisi Balo Elbiseleri

2020 İlkbahar/Yaz Gelinlik Trendleri

Saten ve ipek olarak göreceğimiz prensesvari balo elbiselerini kolsuz veya kollu olarak düşünebilirsiniz. Dilerseniz sade bir görünüm tercih edebilir dilerseniz çiçek işlemeleri ile zenginleştirilmiş çarpıcı modellere yönelebilirsiniz.

Bohem Dokunuşlar

2020 İlkbahar/Yaz Gelinlik Trendleri

Bohem gelinleri heyecanlı kabarık kollarla ve buket gibi detaylarla şımartan bir sezona giriyoruz. Romantik dantelleri ve akışkan silüetleri ile gelinlikle hiç olmadıkları kadar incelikli ve teatral.

Zeynep Özar Berksü
Zeynep Özar Berksü Tüm Yazıları